Voor wie kunnen wij iets betekenen ?

Denkt u eraan om uw voorraad aan ons te verkopen?
U weet niet zeker of u hiervoor in aanmerking komt ?
Hier zijn enkele voorbeelden voor wie wij iets kunnen betekenen.

Bedrijven

Of het nu gaat om een eenmanszaak of een kmo, na enkele jaren kampt elk bedrijf wel eens met een partij overtollige voorraad in hun magazijn. Wenst u deze artikelen om te zetten in harde valuta? Dan bent u bij De Opkopers aan het juiste adres.

Winkels

Elke winkel of winkelketen heeft na verloop van tijd in hun magazijn artikelen opgeslagen die niet meer aangeboden worden in de winkel. Deze zijn dan restpartijen, einde reeksen of seizoensartikelen. Wij bieden u de beste prijs voor deze partijen zodat u deze toch nog kan verkopen.

Fabrikanten

Fabrikanten van verbruiksartikelen in de Benelux beschikken regelmatig over error-stocks. Dit kan zowel einde reeksen, verkeerde verpakkingen of annulatie voorraad zijn. Of  het nu gaat over 1 doos of 15 pallets, wij nemen deze zorgen uit handen.

Importeurs

Importeurs die complete containers vol dezelfde goederen uit het Verre Oosten laten komen blijven regelmatig achter met kleine restpartijen in hun magazijn. Door het groot aantal verschillende artikelen in hun gamma kunnen deze restpartijen een immens volume ( en kost ) vormen. Wij kunnen hier een oplossing voor bieden.

Webshops

Alle dagen worden er tientallen webshops geopend, maar spijtig genoeg ook heel veel gesloten. Voor deze laatste kunnen wij een oplossing bieden. Heeft u na de sluiting van een webshop nog artikelen in voorraad? Wenst u deze te verkopen? Neem dan contact met ons op.

Curators

Curators hebben de opdracht om bij een faillissement van een bedrijf de aanwezige voorraden te verkopen tegen de beste prijs. Wij kunnen hun deze zorgen uit handen nemen door de complete voorraad van het bedrijf over te nemen.